Aanmelden als groep

Beleef GROW Tienerweekend als groep

Sluit het kerkelijk seizoen af met een spectaculair weekend!

GROW Tienerweekend is een weekend vol van ontmoeting, sport en spel en gesprekken rondom het geloof en het leven van de tieners. Een prachtig weekend om dus te beleven als tienergroep van de kerk, catechisatie of club! Omdat het weekend aan het einde van het kerk seizoen plaats vindt is het ideaal als afsluiting van de tienergroep van de kerk!

Tijdens het weekend trekken de jongeren op in kleine groepjes samen met hun leiders. In deze groepjes worden de sport en spel activiteiten gedaan en vinden (persoonlijke) gesprekken plaats tijdens de in-team momenten. Als bestaande groep hebben jullie wellicht al een goede band opgebouwd, wat de beleving en de kracht van de gesprekken tijdens het weekend erg kunnen versterken! Het zou dan ook mooi zijn als jullie gehele groep deelneemt aan het weekend en dat ook de voor de tieners bekende (groep) leiders naar het GROW Tienerweekend komen! Uiteraard zorgen wij dat jullie samen optrekken tijdens het weekend en ondersteunen wij de leiders met goed materiaal en trainingen.

Voor de leiding bestaat de training onder andere uit een verplichte voorbereidingsavond, waar we samen vooruitblikken op het weekend.

Wij nemen graag contact met je op!
Wij komen graag met jullie in contact om samen te kijken hoe jullie groep het beste tot zijn recht komt op het GROW Tienerweekend! En hoe wij samen met jullie de praktische zaken als aanmelding het makkelijkst kunnen regelen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnenkort contact met jullie op!

 

Wij vragen groepen zich voor 1 mei op te geven zodat wij zeker weten dat er plaats voor jullie is!

* Uiteraard houden wij rekening mee met de dan geldende corona maatregelen van de overheid om voor iedereen het weekend leuk en veilig te houden! Op dit moment staan alle lichten op groen en zijn er geen beperkende maatregelen meer voor het GROW-tienerweekend! Wij heten dus iedereen welkom om het feest mee te vieren!