Help mee als vrijwilliger

Welkom vrijwilliger!

Samen met jou maken wij het GROW Tienerweekend tot een groot succes!

Wat fijn dat jij als vrijwilliger je handen uit de mouwen wilt steken tijdens het GROW Tienerweekend! Vrijwilligers maken het weekend tot een groot succes door te helpen in de catering, enthousiast de tieners en leiding te begeleiden bij de sport en spel activiteiten of workshops, een oogje in het zeil te houden als beveiliger, pleisters plakken als ย EHBO’er en het terrein en douches/wc’s schoon en opgeruimd te houdenย  in de schoonmaak. Iedereen kan helpen tijdens het weekend ๐Ÿ™‚

Uiteraard zorgen wij voor de benodigde materialen en begeleiding zodat je precies weet er gebeuren staat. De voorbereiding bestaat onder andere uit een voorbereidingsavond, waar we samen met de leiders vooruit blikken op het weekend. Wij zorgen dat je zo snel mogelijk op de hoogte hiervan bent.

Heb je geen mogelijkheid om tijdens het GROW Tienerweekend te helpen?
Geen probleem! Ook tijdens het opbouwen en afbreken van het terrein hebben we vele handen nodig! De opbouw begint al een week voor het weekend, je bent van harte welkom!

Wij nemen graag contact met je op!
Wij nemen contact met je op om samen te kijken met welk talent jij kan bijdragen aan het GROW Tienerweekend en wanneer je beschikbaar bent. Vul hieronder het formulier op en wij nemen binnenkort contact met je op.

* Uiteraard houden wij rekening mee met de dan geldende corona maatregelen van de overheid om voor iedereen het weekend leuk en veilig te houden! Hoe dit er precies uit ziet bekijken we ruim voor het weekend.ย